Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.

Categorii

Produse noi

Termeni de utilizare


1.  ELEMENTE FUNDAMENTALE


Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre  SC Univesum Birotica SRL, prin intermediul magazinului online www.universum-birotica.ro catre cumparator.
Termenii utilizati se definesc astfel:
- bunuri si servicii : orice produs sau serviciu care urmeaza a fi furnizat de catre vanzator, cumparatorului
- comanda : document eletronic prin care cumparatorul solicita achizitionarea unor bunuri sau servicii prezentate in oferta magazinului online www.universum-birotica.ro
- contract : confirmarea comezii de catre vanzator (efectuata telefonic sau electronic) 


2. INREGISTRAREA SI CONFIRMAREA UNEI COMENZI


Acordul cumparatorului cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara operatiunile (electronic sau telefonic) este definit prin plasarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online www.universum-birotica.ro .

O comanda presupune urmatorul continut:
- bunuri sau servicii regasite in oferta magazinului online mai sus mentionat;
- mentiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum si alte mentiuni special;
- specificatiile cumparatorului;


Plasarea unei comenzi (electronic sau telefonic) nu presupune si confirmarea comenzii si a contractului.  Etapele ce presupun confirmarea unui contract sunt:
- inregistrarea unei comenzi plasate – se va genera un numar unic automat pentru fiecare comanda inregistrata
- preluarea unei comenzi de catre un agent de vanzari, in limita programului de lucru afisat pe site la sectiunea Contact 
- confirmarea unei comenzi se face dupa verificarea comenzii si a stocului produselor aflate in comanda. Aceasta confirmare se face doar de catre un agent de vanzari, telefonic sau electronic (e-mail)
- livrarea unei comenzi se face dupa confirmarea comenzii si dupa stabilirea detaliilor de livrare de catre reprezentantul Universum Birotica si de catre cumparator

Vanzarea produselor aflate in oferta magazinului online www.universum-birotica.ro  se poate realiza numai pe baza unei comenzi. In urma procesarii comenzilor conform pasilor de mai sus, comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate in baza de date. O comanda care contine produse afisate in site cu urmatorul status : STOC MAGAZIN, STOC FURNIZOR (DEPOZIT) SAU INTREABA STOC nu pot fi onorate in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, astfel stocul fiind epuizat.

O comanda neconfirmata nu presupune o rezervare a produselor.

3. PRETUL SI STOCUL PRODUSELOR

Preturile si stocul produselor sunt actualizate de la un interval de 24 de ore pana la 5 zile. Preturile din comenzi si proforme sunt valabile 3 zile de la data emiterii acestora.
In cazul in care exista situatia de afisare gresita a preturilor sau a altor detalii referitoare la produse, inclusiv din cauza introducerii gresite a acestora in baza de date, ne rezervam dreprul de a ANULA comenzile care contin aceste produse si de a anunta existenta erorii in cel mai scurt timp catre clientii nostrii.

 

4. LIVRAREA PRODUSELOR


Livrarea produselor se face conform datelor mentionate email-ul trimis automat de catre site.


Timpii de livrare din pagina mai sus mentionata se aplica din momentul confirmarii comenzii, exceptand zilele nelucratoare.

Se recomanda verificarea produselor pentru a nu prezenta defectiuni fizice cauzate de transport. Este recomandat ca verificarea sa fie facuta cat mai repede dupa receptionarea comenzii iar sesizarea facuta in maxim 24 de ore la adresa de e-mail :  office@universum-birotica.ro sau la numarul de telefon :0723 757 890.Sesizarea trebuie sa contina informatii despre comanda, despre starea produsului si de preferat cateva poze cu produsul / ambalajul cu probleme. 
Sesizariile facute mai tarziu de 24 de ore din momentul receptionarii comenzii nu vor fi luate in considerare.  


5. DREPTURI DE AUTOR 


Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate SC UNIVERSUM BIROTICA SRL si nu se pot folosi sau copia fara acordul scris al proprietarului.
Cei care aceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:
-explorarea continutului www.universum-birotica.ro
-traducerea sau utilizarea informatiilor publicate precum si reproducerea se vor realiza numai cu acordul sursei;
-la inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.universum-birotica.ro (atunci când legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare) ;
-persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.
-imaginile produselor au caracter informativ cu aspect de prezentare si pot prezenta accesorii neincluse in pachetul standard al produselor;
-specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.


6. GARANTII


Toate produsele comercializate de catre magazinul online www.universum-birotica.ro sunt noi, in ambalaje originale, beneficiand de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor si distribuitorilor. Garantia produselor comercializate de catre Universum Birotica este asigurata de catre serviceurile autorizate ale distribuitorilor sau producatorilor.


7. RETURNAREA PRODUSELOR


Returnarea produselor se supune legiilor in vigoare precum si unei politici proprii de returnare in unele cazuri.

8. FORTA MAJORA


Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta mojora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.


Nici un produs

Livrare gratuită! Livrare
0,00 lei Taxa
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Produs adăugat cu succes la coşul dvs de cumpărături

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un articol în coş.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fără TVA) Livrare gratuită!
Taxa 0,00 lei
Total (cu TVA)
Continuaţi cumpărăturie Finalizați comanda