Bine ati venit
Natural și intuitiv venim în ajutorul vostru cu două modalități simple și rapide.
 
 
Prima variantă: Crearea contului
 
Pasul 1: Click pe bunotul “Contul meu” din dreapta bării de search.
 
Pasul 2: Click pe butonul intră în cont sau sub buton “Nu ai cont? Click aici”.
 
Pasul 3: Se va deschide o pagină, în jumătatea stângă sunt dispuse câmpurile pentru autentificare, iar în jumătatea dreaptă sunt dispuse câmpurile pentru crearea contului.
 
Pasul 4: Bifați căsuța că, ați citit și sunteți de acord cu termenii și condițiile, și dacă doriți (noi vă sugerăm să o faceți) să bifați și căsuța de abonar la newsletter.
 
Pasul 5: După ce ați introdus datele pentru înregistrare, dați click pe butonul de la final “Înregistrare” și apoi puteți continua cumpărăturile.
 
 
A doua variantă: Alegerea produselor
 
Pasul 1: Adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături.
 
Pasul 2: Dați click pe butonul “Cosul meu”.
 
Pasul 3: Sub lista de cumpărături regăsiți “Suma comandată” cu totalul comenzii, iar în dreapta sub total apăsați click pe butonul “Pasul următor”.
 
Pasul 4: O să fiți rugat să introduceți adresa de e-mail pentru finalizarea comenzii sau să vă logați cu contul de Facebook. Dupa ce ați introdus adresa de e-mail, va mai apărea un câmp,
unde va trebui să introduceți o parolă.
 
Pasul 5: În pagina de finalizarea a comenzii trebuie să bifați căsuța dacă sunteți persoană fizică sau juridică și să introduceți datele de facturare.
 
Pasul 6: Bifați căsuța că sunteți de acord cu termenii și condițiile și dați click pe butonul “Finalizează comanda”.
                  Ultima pagină constituie confirmarea comenzii, iar în timp ce vizualizați confirmarea veți primi un e-mail cu confirmarea comenzii.
 
 
Important!
La fiecare modificare a statusului comenzii dvs. veți primi un e-mail. Așa dar, când vi se va confirma primirea comenzii veți fi notificat prin e-mail și la fel și când comanda va fi în curs de procesare, gata de livrare sau în curs de livrare.
 
 
Clauze generale:
 
1. Dreptul la returnare
 
a. Produsul poate fi returnat pe baza unei notificări scrise în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii comenzii, fără a oferi vreun motiv.
 
b. Acesta se poate returna numai în cazul în care acesta este în bună stare, atât produsul, cât și ambalajul original.
 
c. Costurile de returnare ale produsului vor fi suportate de dvs.
 
d. Suma platită va fi rambursată în 30 de zile de la data returnării produsului.
 
 
2. Condițiile de returnare
 
a. Produsul nu este conform specificațiilor de pe site.
 
b. Produsul livrat nu este cel comandat.
 
c. Returnarea produsului se va realiza în baza unei notificări scrise, trimisă la adresa de e-mail office@universum-birotica.ro
 
d. În cazul ambelor situații, dacă se decide schimbarea produsului cu unul cu o valoare mai mare se va plăti diferența, respectiv dacă se va schimba produsul cu unul cu o valoare mai mică va fi rambursată diferența.