Bine ati venit
Noi suntem Universum Birotica, o firmă de birotică și papetărie din București. Nu ai auzit de noi? Nu e nicio problemă, nu ne supărăm și da, ai motive să nu ne cunoști, nu am fost foarte prezenți în mediul online. 
 
A fost o greseala? Poate, dar pentru noi a constituit un risc asumat pentru a ne putea dezvoltat la nivel intern puternic și armonios, iar astăzi să fim aici pentru a ne cunoaște și pentru a-ți oferi pachetul complet de produse de birotică și papetărie, articole și servicii de producție (manufacturare) astfel încat munca ta la birou să fie o joacă sau afacerea ta să creasca și astfel să creștem împreună.
 
Am luat naștere în 2001, când am deschis și primul punct de lucru, unde ne gasești și acum, doar știi cum se spune “Apa trece, pietrele raman.” și la fel am făcut și noi, chiar dacă timul a trecut și vremurile s-au schimbat suntem tot aici pentru a vă fi alături și a vă susține în munca la birou.
 
Încă de la început am cochetat cu producția deoarece am știut că nevoile voastre sunt diferite așa cum suntem și noi, oamenii. Astfel în 2003 am deschis atelierul de producție, și desi nu prea stiam “cu ce se mănâncă” am avut voința de a ne dezvolta și diferenția, pentru a fi mai aproape de voi. Și pentru că ne-am luat acest angajament in 2007 am decis să mai facem un pas important, unul și mai mare, de a ne muta atelierul de producție și depozitul din București în Tânganu, comuna Cernica.
 
Pare incomod și inaccesibil? Da, dar doar la prima vedere. În ansamblu este mult mai ușor decat pare, doarece astfel am facilitat accesul mai usor al furnizorilor de materii prime, dar și al vostru, al clienților, de a ridica comenzile mai ușor pentru că la final cel mai important este să lucrăm armonios și eficient.