Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.

Categorii

Produse noi

Cum cumperi?


     Atunci cand ati gasit un produs pe care doriti sa-l achizitionati este recomandat sa faceti comanda online cu ajutorul COSULUI DE CUMPARATURI, durata de plasare fiind de numai 30 de secunde.


- Adaugati produsul in cosul de cumparaturi folosind butonul:

- Dupa adaugarea produsului in cosul de cumparaturi, aveti posibilitatea de a continua cumparaturile sau de a finalize comanda plasata.

- In momentul in care v-ati decis ce produse doriti sa achizitionati, trebuie sa va indreptati cu cursorul catre cosul de cumparaturi pentru a revizui comanda si pentru a o plasa, folosind butonul “Plăteşte”:

- Acest pas va permite validarea cantitatilor produselor dorite, precum si aflarea preturilor totale cu/fara TVA.

 

- Inregistrati-va cu un e-mail valid si cu o parola, in cazul in care aveti deja creat un cont.

- In cazul in care nu aveti un cont activ, si este pentru prima data cand achizitionati produse de pe site-ul nostru, creati-va un cont prin simpla introducere a unor date ce ne sunt folositoare in emiterea facturilor fiscale si livrarea corecta a produselor comandate catre dumneavoastra:

- Introduceti o adresa disponibila, iar campul “Companie” va fi completat in cazul in care doriti sa realizati o comanda in numele unei persoane juridice.

 

-  Contul dumneavoastra se va crea in cateva secunde, dupa care veti fi logat automat cu contul nou creat.

-   Pentru finalizarea comenzii, in urma apasarii butonului save,  ajungeti la sectiunea “Adresa”. Aici, aveti posibilitatea sa alegeti atat adresa de livrare, cat si pe cea de facturare. In cazul in care doriti sa schimbati una dintre aceste doua adrese, dati click pe update. Deasemenea, aveti posibilitatea de a adauga inca o adresa de livrare a produselor, dand click pe add a new addresses.

-  In cadrul ultimilor pasi se regasesc informatii legate de livrare si modalitatea de plata.

-Pentru a inregistra o comanda valida dati click pe butonul:


Nici un produs

Livrare gratuită! Livrare
0,00 lei Taxa
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Produs adăugat cu succes la coşul dvs de cumpărături

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un articol în coş.

Total produse: (cu TVA)
Total livrare (fără TVA) Livrare gratuită!
Taxa 0,00 lei
Total (cu TVA)
Continuaţi cumpărăturie Finalizați comanda